header

ZONNEPANELEN

Nefit_zonnepanelenEen zonnepaneel ook wel pv-paneel genoemd zet zonne-energie om in elektriciteit. U kunt hiermee dus besparen op Uw energierekening.
Zonnepanelen hebben echter nog veel meer voordelen: ze zijn waardeverhogend voor Uw woning, een rendabele investering en bovendien goed voor het milieu.
Wij zijn officieel dealer van NEFIT zonnepanelen

LEIDINGWERK

leidingwerkals vakbekwame loodgieters draaien wij onze hand niet om voor leidingwerk in alle soorten en maten, van de aanleg en het onderhoud van riolering tot leidingwerk voor zowel koud en warmwater als gas.

SANITAIR

sanitairParticulieren en bedrijven kunnen bij van Heugten Service en Onderhoud in Mierlo terecht voor aanleg, onderhoud en renovatie van sanitair.
We helpen van A tot en met Z, van het sloopwerk en de installatie van het nieuwe sanitair tot en met het tegelwerk.

Wij zijn dealer van de volgende merken: Sphinx/keramag, ideal standard, villeroy & Boch, Duravit, Laufen, Bette, Alape, Novellini, Huppe, Duscholux, Venlo, HansGrohe, Kludi, Grohe, Dornbracht. 

CV INSTALLATIE

Cv_installatieEen cv installatie met altijd passen bij de ruimte die hij moet verwarmen of dat nu een groot bedrijfspand is of een knusse eengezinswoning, van Heugten adviseert U graag over de mogelijkheden en alternatieven of U nu kiest voor een cv-ketel met radiatoren of bijvoorbeeld vloerverwarming.

Wij zijn officieel dealer van de volgende merken.
Nefit, Remeha, Intergas, Atag, Vaillant.

WARMTEPOMPINSTALLATIE

warmtepompinstallatieDe warmte wordt uit de bodem gehaald met een warmtepomp daardoor geniet U van een zuinige en zeer milieu vriendelijke verwarming maar eveneens warmwaterproductie en passieve koeling, dit in combinatie met pv-panelen maakt Uw woning of gebouw energie neutraal.

AIRCONDITIONING

airco_vanHeugtenAangezien woningen en gebouwen tegenwoordig steeds beter geïsoleerd worden wordt de airco in de toekomst onmisbaar. Met een airco kunnen temperatuur en luchtvochtigheid binnenshuis op een aangenaam niveau worden gehouden terwijl het buiten onaangenaam warm of koud is.
Realisatie door Mind Panic Studio